Reflexions sobre el 9N

Un cop renunciat, per part del govern, a una consulta el 9 de Novembre, hem de començar a plantejar escenaris de futur. El primer pas és aconseguir un gran èxit de participació el proper 9 de novembre, conscients de que els resultats no tindran una validesa política, sí que tindran una validesa simbòlica que pot ajudar i molt al que ha de venir després. I què és el que ha de venir després? Doncs al meu entendre cal propiciar, sense massa demora, unes eleccions al Parlament. Unes eleccions, aquestes Sí amb un mandat molt clar, proclamar la independència de Catalunya, si evidentment la majoria del poble així ho determina a les urnes.

L’important de les properes eleccions és el QUÈ anem a fer, no tant el COM, per tant doncs si tenim clar perquè han de servir les properes eleccions no ens ha de preocupar massa el com ho farem, ho podem fer amb una llista conjunta, amb una llista de persones independents al marge dels partits, o ho podem fer presentant-se cada partit per separat. El que està clar és que ho farem a partir d’una majoria al parlament favorable a la independència que és el QUÈ de la qüestió.

araeslhora.cat

araeslhora.cat

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Catalunya i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari