Presentació com a candidat d’ERC a l’alcaldia de Salt

Aquest passat 3 de Setembre vaig ser presentat oficialment com a candidat d’ERC a l’alcaldia de Salt, en l’acte de presentació fet a l’auditori de la comacross de Salt amb més de 250 persones vaig tenir el goig de poder comptar amb la presència del president del partit, l’Oriol Junqueras, però em va fer especial il.lusió poder comptar amb la presència i el suport personal de Salvador Sunyer i Aymerich, ex- alcalde de Salt i fill predilecte de la vila.

En la presentació vaig destacar la necessitat de facilitar la participació ciutadana en les decisions que es prenen des de l’Ajuntament, en definitiva que la gent pugui ser consultada sobre allò que afecta al seu barri i poder decidir si els convé més destinar els diners a reformar les voreres o en fer un centre cívic.

Un altre punt que vaig destacar va ser el d’àrea metropolitana, entesa com una àrea supramunicipal, en la qual els diferents municipis que el conformen comparteixen una sèrie de serveis i els usuaris en gaudeixen, amb independència del municipi del qual formen part.

Aquesta visió d’àrea Metropolitana, l’hem de poder fer extensible a les àrees de cultura, transport, educació medi ambient…….

Finalment vaig parlar del moment històric en el que estem i de la transcendència del moment.

Demostrar al món que nosaltres només tenim una arma, l’arma dels vots. Ens cal una última demostració de força, que faci que el 9N puguem votar. El Procés però, no acabarà el 9N sinó que després vindran unes eleccions municipals, que tindran una transcendència molt important a nivell nacional, per això la importància de ser forts a Salt, per garantir ple suport al procés, des dels ajuntaments.

Gràcies a tots per el vostre suport, ens queda camí però junts el farem possible!

Us deixo aquí l’enllaç al video de l’acte publicat per TV Salt

Jordi Viñas

Candidat per ERC a l’alcaldia de Salt

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Esquerra Republicana de Catalunya, Salt i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari