Benvinguts

 

Jordi Viñas

Jordi Viñas

Aquest pretén ser un espai de reflexió i opinió, un espai per escoltar i debatre sobre tot allò que ens afecta com a ciutadans, per tal de fer del nostre Poble un lloc millor per viure i conviure.

D’entrada en aquest nou espai, vull agraïr a la gent que m´ha dipositat la confiança per encapçalar la candidatura d’ERC a l’alcaldia de Salt. Assumeixo el repte amb molta il.lusió, conscient de la responsabilitat que això suposa i amb la mateixa voluntat de Servei amb la que des de l’àmbit professional de la Sanitat i l’Educació ho he fet fins ara.

Em presento doncs amb voluntat de servei, perquè crec que puc servir a la nostra gent des de l’honestetat i la transparència només amb voluntat de servei serem útils als nostres ciutadans.

No voldria perdre aquesta oportunitat per explicar-vos el que ha de ser el nostre programa ; volem que el programa que presentem sigui fruit de la participació de molta gent, volem un programa de carrer, realista, sense promeses que després no es poden complir, en resum un programa que serveixi a la gent i no que els faci servidors.

Fa mesos que des la secció local estem treballant em les línies mestres del que ha de ser aquest nou projecte, hem fet parades al carrer recollint l’opinió de la gent, trobades amb diferents sectors de la ciutat, parlat amb entitats, hem treballat molt….. però encara queda molt per fer.

Aquest es el nostre projecte: ser forts a Salt per garantir des del nostre poble ple suport al procés endegat al nostre país i perquè torni a l’Ajuntament l’estil de fer les coses ben fetes, amb Responsabilitat,dedicació i honestetat. No tingueu cap dubte que tindrem el millor equip i el més ben preparat per assumir els nous reptes.

 

Deixa un comentari