La Diada, la nostra força

Aquest 11 de Setembre sortiré al carrer com ho porto fent des de fa més de vint-i cinc anys. Sortiré al carrer de nou per demanar la llibertat d’aquest meu petit gran País i ho faré com ho he fet sempre d’una forma pacífica i democràtica, perquè és la forma pacífica i democràtica el que ens portarà a assolir la llibertat nacional.

Estem en un moment històric, i tots hem de ser conscients de la transcendència del moment, aquest 11 d Setembre ens juguem el ser o no ser com a Poble, ens cal ser molts, i ho serem , n’estic convençut, serem més dels que ells volen i diuen. La força que les últimes diades ha aconseguit omplir la ciutat de Barcelona i recórrer de cap a cap el País, és la força que ens cal aquest 11 de setembre, perquè Ara és l’hora.

Hem de demostrar al món que nosaltres només tenim una arma, els vots. Ens cal una última demostració de força, que faci que el 9N sigui irrenunciable amb empara o sense de l’Estat espanyol, un estat espanyol que al llarg de la seva història ha actuat sempre de forma imperialista i que ens ha tractat com a mera colònia, els imperis no negocien, imposen, però nosaltres hem dit prou, i és aquesta nostra fermesa, la que ens durà o no a la victòria final. Depèn doncs només de nosaltres, si nosaltres no acotem el cap, ens mantenim ferms i units, tenim el somni a tocar.

logotip araeslhora

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Catalunya, Opinió i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari