Gràcies Salvador!

Si encapçalar la candidatura d’ERC a Salt és un honor, que la persona que la tanqui sigui en Salvador Sunyer i Aimeric és un honor immens. Per mi i per molta gent de Salt, en Salvador Sunyer representa un model en molts aspectes, el mestre de català en la clandestinitat del règim, Senador en els primers compassos d’una democràcia adolescent, Alcalde de Salt de 1983 a 1991, fill predilecte del nostra municipi…. Però per sobre de tot representa per molts una persona que concentra valors. El valor de respectar la discrepància, la tolerància de la diferència, el valor de saber estar i saber fer, el diàleg com a eina per el consens… i per sobre d’aquests, el compromís i la transparència.

Valors que assumim com a propis tots els que formem part d’aquesta candidatura, persones que ens afegim a aquest projecte venint d’àmbits personals i professionals diversos però amb un mateix objectiu, treballar per Salt amb honestedat i esforç.

Tancar una llista electoral pot tenir un valor simbòlic, però en el nostre cas representa molt més, volem que representi el compromís de tots els que la formem amb la manera de fer política i de fer poble que en Salvador Sunyer representa.

Gràcies Salvador per Ser-hi! I gràcies a tots per acompanyar-me en aquest repte comú!

 

Jordi Viñas i Xifra

Candidat ERC a l’alcaldia de Salt

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Opinió, Salt i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari